Welkom in ons salon

 
 
 

Als geëngageerde boekhandel streven we ernaar om naast het selecteren van een boeiend boekenaanbod ook een hoogwaardig programma uit te werken op vlak van literaire activiteiten. Deze gaan door in onze uitermate gepaste en gezellige ruimte boven de boekhandel: ons salon.

Ons doel voor deze activiteiten is om met onze beide voeten in de maatschappij te staan en u daar ook in mee te nemen. We laten auteurs aan het woord die iets te vertellen hebben, wiens engagement of denkwerk een voorbeeld kan zijn of die een thema bespreekbaar willen maken in eender welk genre.

Zo komen literatuur en poëzie aan bod, maar ook filosofie en actualiteit. Voor de lezer wiens honger maar niet gestild raakt, organiseren we bij gelegenheid cultuurreizen. En af en toe doen we ook iets voor de kleinsten onder ons!

 

 
 
 

Steeds op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 
 
 

Op zoek naar een unieke locatie voor uw evenement?

 
         

 

12
dec

      Feest van de onafhankelijke boekhandel
Met enkele van onze favoriete auteurs te gast
 
     

Op 12 december vieren we met de collega's van Confituur sinds 8 jaar de Dag van de Onafhankelijke Boekhandel! We zetten de bloemetjes dan nog extra buiten en maken van onze boekhandel een plek om te vertoeven. Én we nodigen enkele van onze persoonlijke favoriete auteurs uit, auteurs waarmee we je graag laten kennis maken.


Meer informatie